UniConsult.bg
ГЕРМАНИЯ АВСТРИЯ УСЛУГИ МНЕНИЯ НОВИНИ ЗА НАС КОНТАКТИ
ВъзможностиI - Избор на университетиII - Подготовка и кандидатстванеIII - Прием и заминаване
ЦенностиВизия/ МисияПредимстваЕкипът

АВСТРИЯ

Австрия е традиционно любимо място за следване на българите и ги привлича с превъзходния имидж, липсата на такси за обучение и географската близост с родината. Прекрасната природа и културните традиции на страната допълват образа й като предпочитано място за образование и живот. За пореден път в тазгодишните класации Виена е сред най-добрите за живеене градове в света.

Висшето образование в Австрия почива на вековни традиции – университетът във Виена е основан през 1365 г. и е сред най-старите университети в Европа. Австрия е известна и с високото качество на висшето си образование.

От 2013 г. бяха въведени нови процедури за кандидатстване за най-желаните специалностите в австрийските университети, което е свързано и с нови, по-ранни срокове.

Новият онлайн проект на Униконсулт® – UniChoice.bg отговаря на тези промени, като в системата са заложени и непрекъснато се обновяват всички актуални процедури по кандидатстване в австрийските държавни университети. Целта на платформата е да помага на кандидат-студентите през целия процес - от взимането на решение къде и какво да следват, през процеса на кандидатстването до записването в университета. Всички желаещи да кандитстват в Австрия могат да използват платформата на следния адрес: UniChoice.bg

НОВИНИ

С класа и стил на абитуриентския бал. Вечният Бонд или съвременна модна икона?

Абитуриентския бал - ден, чакан с години. Ден, в който се застъпват краят на ученическите години и същинското ...

Влияе ли бежанският поток на студентския живот в Германия? Анкета

Анкета инициирана и проведена от Униконсулт на тема: „Влияе ли бежанският поток на студентския живот в ...

Маратонът за кандидатстване в Германия вече е на финалната права!

Кандидатствай с Униконсулт, не пропускай шанса си! Ще има и награди!   За да можем да гарантираме 100 % ...