UniConsult.bg
ГЕРМАНИЯ АВСТРИЯ УСЛУГИ МНЕНИЯ НОВИНИ ЗА НАС КОНТАКТИ
ВъзможностиI - Избор на университетиII - Подготовка и кандидатстванеIII - Прием и заминаване
ЦенностиВизия/ МисияПредимстваЕкипътПоверителност и защита на личните данни

Част от анкета, проведена към заминали с нас кандидат-студенти да следват желаната от тях специалност, както и към родителите им:

  1. От къде разбрахте за Униконсулт?  - Препоръка от познати
  2. Как Униконсулт Ви помогна в избора на университет? Щяхте ли и сами да направите същия избор? - Униконсулт ни помогна чрез детайлната информация, която ни предостави, както и със съветите, които получихме при личните събеседвания; Може би нямаше сами да направим сегашният избор на университет, тъй като за това трябва да имаш подробна информация за всеки университет – изисквания, критерии, начин на обучение и др.
  3. Колко добре бяхте информирани през процеса на кандидатстване и информацията която Ви предоставяхме, беше ли разбираема за Вас?  -През целия процес на кандидатстване – при всички етапи, получаваната от нас информация беше много разбираема и подробна. Не срещнахме никакви затруднения при попълването и изпращането на документите в указаните срокове към Униконсулт. 
  4. Има ли нещо, от което не сте били доволни от работата си с нас? - Не
  5. От какво сте най-доволни от съвместната ни работа? - През цялото време на кандидатстването се чувствахме обгрижени от професионалистите от Униконсулт и нашето семейство е доволно от цялостната ни съвместна работа с фирмата.
  6. Как бихте оценили по десетобалната система (от 1 до 10) качеството на цялостната услуга, която получихте от нас? - 10
  7. Как бихте оценили комуникацията и отношението на целия екип на Униконсулт с Вас? - Доволни сме от отношението на целият екип от Униконсулт към нас – точност, внимание, коректност и професионализъм.
  8. Бихте ли ни препоръчали на бъдещи кандидат-студенти, желаещи да продължат образованието си в друга държава?  - Да, вече го направих и след още една година отново ще използваме услугите на Униконсулт за другото ни дете.
Мирослава Янакиева – родител на Страхил Янакиев, Universität Köln