UniConsult.bg
ГЕРМАНИЯ АВСТРИЯ УСЛУГИ МНЕНИЯ НОВИНИ ЗА НАС КОНТАКТИ
ВъзможностиI - Избор на университетиII - Подготовка и кандидатстванеIII - Прием и заминаване
ЦенностиВизия/ МисияПредимстваЕкипътПоверителност и защита на личните данни

Здравейте,
бих искал да споделя моите впечатления от работата с УниКонсулт. Разбрах за Вашата агенция от близки роднини, които също бяха изключително доволни от услугите Ви, и сега разбирам защо. На първо място оценявам факта, че абсолютно всичко, свързано с кандидатстването, е организирано бързо и точно изцяло от Вашия екип, което снема притесненята за документи, дати и срокове и дава сигурност както на бъдещите студенти, така и на техните родители.
Още преди самото кандидастване бях решил точно в кой град и университет бих искал да уча (Хамбург), но самото проучване ми даде ценна информация и възможност за сравнение на изискванията и начините за прием и в други университети, както и условията за живот в съответните градове. Добре е, когато човек е запознат предварително не само с конкретния университет, а и с града, в който ще прекара студентските си години. Вече съм в Хамбург от няколко месеца и събрах много позитивни впечатления и емоции с новите си колеги от университета.
Доволен съм и от добрата комуникация с Вас- през цялото време бяхме (аз и родителите ми) наясно какво се случва в момента, какво точно предстои, и какво се изисква от нас. Изпращането на документи също беше добре организирано и предствалява огромно улеснение за кандидатите като мен- извън София. 
Моята оценка е 10/10- изключително съм доволен и благодарен за помощта и за вниманието на екипа Ви. Определено бих препоръчал УниКонсулт на близки и приятели, дори вече го направих. 

Трифон Ченев, Universität Hamburg