UniConsult.bg
ГЕРМАНИЯ АВСТРИЯ УСЛУГИ МНЕНИЯ НОВИНИ ЗА НАС КОНТАКТИ
ВъзможностиI - Избор на университетиII - Подготовка и кандидатстванеIII - Прием и заминаване
ЦенностиВизия/ МисияПредимстваЕкипътПоверителност и защита на личните данни

Част от анкета, проведена към заминали с нас кандидат-студенти да следват желаната от тях специалност, както и към родителите им:
От къде разбрахте за Униконсулт?  - За Униконсулт разбрах от студентка в Германия, която е ползвала услугите на фирмата и беше много доволна.

  1. Как Униконсулт Ви помогна в избора на университет? Щяхте ли и сами да направите същия избор? От Униконсулт получих точна и ясна информация, в кои университети се преподава специалността, която съм избрал и най-вече за допълнителните условия, като минимален бал за прием, семестриална такса, брой общежития, съотнесен към брой студенти. Ако се бях опитал да потърся сам и да систематизирам цялата огромна информация може би щях да направя същия избор, но това щеше да ми отнеме много повече време и то в период, в който изпитите следваха един след друг и нямах и минута за губене. Затова съм благодарен за информацията, която получих от Униконсулт.
  2. Колко добре бяхте информирани през процеса на кандидатстване и информацията която Ви предоставяхме, беше ли разбираема за Вас?  - Във всеки един момент от кандидатстването имах непрекъсната връзка с консултантите, които винаги бяха любезни, отзивчиви, отговаряха на въпросите ми и действаха бързо и съгласувано, като екип. Не само нямам никакви забележки, но съм изключително доволен от това, че избрах Униконсулт.
  3. Има ли нещо, от което не сте били доволни от работата си с нас? - Както написах по-горе, изключително доволен съм от цялостната работа. Нямам никакви забележки.
  4. От какво сте най-доволни от съвместната ни работа? - От информацията, която се получава чрез сайта, от помощта за общежетие и от указанията, които получавах на всеки един етап.
  5. Как бихте оценили по десетобалната система (от 1 до 10) качеството на цялостната услуга, която получихте от нас? - 10
  6. Как бихте оценили комуникацията и отношението на целия екип на Униконсулт с Вас? - Лесна и безпроблемна.
  7. Бихте ли ни препоръчали на бъдещи кандидат-студенти, желаещи да продължат образованието си в друга държава?  - Непременно. Вече съм Ви препоръчал и ще продължавам да Ви препоръчвам.
Емануил Петров, Universität Münster