UniConsult.bg
ГЕРМАНИЯ АВСТРИЯ УСЛУГИ МНЕНИЯ НОВИНИ ЗА НАС КОНТАКТИ
ВъзможностиI - Избор на университетиII - Подготовка и кандидатстванеIII - Прием и заминаване
ЦенностиВизия/ МисияПредимстваЕкипътПоверителност и защита на личните данни

Част от анкета, проведена към заминали с нас кандидат-студенти да следват желаната от тях специалност, както и към родителите им:

  1. От къде разбрахте за Униконсулт?  - Разбрах за Униконсулт от един съученик, който също кандидатства с фирмата, за Германия. Той обясни накратко услугите, които се предлагат, което беше достатъчно да привлече вниманието ми и да отида на лична среща с г-жа Миланка Теодосиева.
  2. Как Униконсулт Ви помогна в избора на университет? Щяхте ли и сами да направите същия избор? Униконсулт обясниха всички предимства, както и всички недостатъци на университетите, в които подадох документи за кандидатстване. Благодарение на тях се запознах подробно с всичката нужна информация за университета, града, в който се намира, общежития и т.н. Предполагам би било по-трудно да избера университет сам.
  3. Колко добре бяхте информирани през процеса на кандидатстване и информацията която Ви предоставяхме, беше ли разбираема за Вас?  - Информацията, която получавах, независимо по време на кой етап, беше безупречна и безспорно отлична. От екипа на Униконсулт ме запознаваха подробно с всяка една стъпка, която трябваше да извърша, по възможно най-разбираем и потребителски начин.
  4. Има ли нещо, от което не сте били доволни от работата си с нас? - Нямаше част от процеса на кандидатстване, записване и настаняване, която да е предизвикала недоволство у мен.
  5. От какво сте най-доволни от съвместната ни работа? - От факта, че от фирмата успяха да ми намеря общежитие с добри условия за сравнително кратък период от време (на което съм сигурен, че много кандидат-студенти биха се учудили). Както и на факта, че не се появиха никакви проблеми по време на процеса.
  6. Как бихте оценили по десетобалната система (от 1 до 10) качеството на цялостната услуга, която получихте от нас? - С 11. В кръга на шегата, разбира се. Но определено работата на екипа заслужава завидна десятка.
  7. Как бихте оценили комуникацията и отношението на целия екип на Униконсулт с Вас? - Комуникацията беше безпроблемна. Във всеки проведен разговор се усещаше професионализъм, обективност и разбираемост.
  8. Бихте ли ни препоръчали на бъдещи кандидат-студенти, желаещи да продължат образованието си в друга държава?  - Да, бих го препоръчал на себе си още един път и на всички бъдещи студенти, на които бихте могли да помогнете.
Халил Гагъм, Universität Wuppertal