UniConsult.bg
ГЕРМАНИЯ АВСТРИЯ УСЛУГИ МНЕНИЯ НОВИНИ ЗА НАС КОНТАКТИ
ВъзможностиI - Избор на университетиII - Подготовка и кандидатстванеIII - Прием и заминаване
ЦенностиВизия/ МисияПредимстваЕкипътПоверителност и защита на личните данни

Част от анкета, проведена към заминали с нас кандидат-студенти да следват желаната от тях специалност, както и към родителите им:

  1. От къде разбрахте за Униконсулт?  - Научих за Униконсулт от познати.Баща ми има една съученичка,на която двата и сина учат в Щутгарт. Препоръчаха ми тази фирма и ми казаха ,че са много доволни.
  2. Как Униконсулт Ви помогна в избора на университет? Щяхте ли и сами да направите същия избор? - Никога не съм си представял , че ще попадна точно тук,точно в този регион(Аугсбург,Бавария). Първоначалните ми цели бяха университетите в “TU 9”.Поради по-ниски резултати се наложи да сменим желанията за университети. Без помощта на фирмата Униконсулт въобще нямаше да уча в Германия, т.к никога не съм знаел , че съществуват университети, които приемат с Test Daf TDN 3.
  3. Колко добре бяхте информирани през процеса на кандидатстване и информацията която Ви предоставяхме, беше ли разбираема за Вас?  - Информарането беше на сравнително добро ниво, но може да се направят подобрения.
  4. Има ли нещо, от което не сте били доволни от работата си с нас? - Комуникацията между клиентите и информирането може да се подобрят, но като цяло съм много доволен.Фирмата спестява много работа и тичане по учреждения, и стрес.
  5. От какво сте най-доволни от съвместната ни работа? - През цялото време на кандидатстването се чувствахме обгрижени от професионалистите от Униконсулт и нашето семейство е доволно от цялостната ни съвместна работа с фирмата.
  6. Как бихте оценили по десетобалната система (от 1 до 10) качеството на цялостната услуга, която получихте от нас? - 8
  7. Как бихте оценили комуникацията и отношението на целия екип на Униконсулт с Вас? - Всичко беше на ниво с много малки изключения !.
  8. Бихте ли ни препоръчали на бъдещи кандидат-студенти, желаещи да продължат образованието си в друга държава?  - Разбира се. Това може би е най-добрата консултантска фирма за Германия в България
Иван Антов, Universität Augsburg